Pyhärannan kuntalaisille

Kuvagallerian kuvista on mahdollisuus saada monenlaisia tuotteita esim. Ilmakuvatauluja, postikortteja, palapelejä, lasinalustoja, kuvatapetteja ja akustiikkatauluja turpeelle tehtynä.

1 ja 15 kuvasta valmiita kortteja ja palapelejä.  Muut kuvat tehdään tilaustuotteina toimitusaika 1-14pv riippuen tuotteesta. Hinnat korttit 1€/kpl palapelit alk 40€ ja taulut alk. 60 €.  Huippulaadukkaat lasinalusta 6 kpl 60€. Kysy tarjous seinätapeteista ja akustiikkatauluista.

Mukavaa kun päädyit sivuilleni, olen uusi kuntalainen. Mutta en suikaan vieras näillä main. Poikasena olin tuttu näky kylän raitilla.  Toimin ja asun isoisän isän rakentamassa talossa Nihtiön kylässä.

 ”Vähätuvassa” tutustut helposti valokuva tuotteisiin tai voin myös tulla esittelemään tuotteet luoksesi (korona aikana teen sen mielummin ulkona). Olet tervetullut käymään, kunhan sovit tulostasi etukäteen.

 Vähätupa kunnostettiin antiikin ja muun romppeen myymäläksi, jota myös tarkoitus laittaa esille. Kunhan tässä kerkeää.

Pyhärannan ilmakuvat

Pyhärannan kirkonkylästä ja paloalueelta upeat taulut itselle tai lahjaksi. Katso valmistustekniikoita ja kokoja tilausohjeet ja hinnasto  sivulta. Nyt pyhärannan kuntalaisille, ilmakuvatuotteet. Omien kuvien hinnaston mukaan. Mallit nähtävillä nihtiöllä tai sovi esittely. Jos tulet käymään sovi ennen tuloasi, että tiedän olla paikalla.

Useita eri kuvia joista valita.

Myös postikortit ja palapelit pyhärannasta. Lisäksi muita tuotteita sopimuksen mukaan. Pyhäranta palapeli yksittäin 69€. Palapeli on 28,5*42cm ja 120 osainen. Pienemmät 50€ ja 40 €

Postikortit pyhärannasta esim. nyt 15 kpl 10€. (valmiina olevat)

Palveluihin kuuluu myös muiden painotuotteiden välitys. Teen puolestasi kuvauksen, taiton ym. tarvittavan kuvankäsittelyn. Kysy tarjousta, myös muista valokuvaus ja kuvankäsittely töistä. Valitettavasti hää/hautajais yms. kuvauksia en tee. Toki valmiita tuotteita valmistan käsityönä.