Imatrankoski

Nyt kannataa tehdä kotimaanmatka Suomen vanhinpaan luonnonsuojelualueeseen. Koski kuohuu päivittäin Fortumin korjaustöiden vuoksi 22.5.-9.7.2021. Siellä on käynnyt kyllä muitakin esim Katariina I vuonna 1772, Brasilian keisari PedroII hakkautti nimenesä kallioon vuonna 1876. Nyt koski kuohuu yötäpäivää niin kuin ennen vanhaan.

Muista rakkaita ystäviä ystävänpäivänä.

Kaunis luonnon luoma sydämmen muotoinen järvi kuvattuna ruska-aikana. Teetä kauniista Suomi maisemasta tuotteita. Esim. korkea laatuiset cromalux lasinaluset, portikortit, turpeellee valmistetut akuustiikkataulut sekä kotimaiset seinätapetit. Toimaika 1-4 vk  Valokuvataulut kangaalle, kapalevylle tai paperikuvana sekä postikortit ja lasinaluset toimitusaika 1-2 pv. Cromalux lasinaluset on 95*95mm korkkipohja. Hinta 8 € kpl Hetitoimitukseen rajoitettu määrä. Korttien hinnat ovat … Lue lisää

Ensimäinen koko vuosi takana.

Suuret kiitokset kaikille asiakkailleni ja ystäville, jotka ovat auttaneet yli vaikean ensimäisen vuoden. Jota korona ei todellakaan ole helpottaut !

Kotimaiset valokuvatapetit nyt myös saatavissa ilmakuvista

Tuotevalikoima lisääntyi, nyt myös kotimaiset korkealaatuiset valokuvatapetit. Kuva J helikopteri oy hallista. Kuvan tapetti on kooltaan 2,5m*3,6m. Kuvatapetti ei tarvitse olla aina koko seinänä kokoinen, vaan myös isona “tauluna” tuomaan tunnelmaa elinlaisiin tiloihin.

Paras ilmakuvausaika alkaa olla käsillä!

Nyt on parhaat ajat ilmakuvaukseen, voit  esittää aivan ilmaisen ilmakuvauspyynnön. Mikäli pystyn toteuttamaan toiveesi, sinulla on mahdollisuus nauttia tilauskuvauksen tasosta. Joka yleensä on mahdollista vain suuryrityksille. Katso lisää.

Ilmakuvia jo toisessa polvessa

Oli hieno nähdä oma ottamani kuva 90-luvun alussa talon seinällä. Edellinen sukupolvi oli sen hankkinut, Nyt seuraava polvi otti uuden. Tavallaan kiva törmätä vanhoihin kuviini, mutta tietysti tuntuu että taidan jo itse ohittaneen nuoruuden.

Isot taulut ovat keräävät katseet!

Iso taulu on kantseenvangitsija Isot taulut ovat mahdollisia. Kun kuva riittävän laadukas. 70*100cm tauluun tehtäessä on kuvan todellinen koko, joten terävyydessä ei näy muutosta. Ja luonnollisesti värit ja huippuvalot ovat täydelliset. uutta taulua ihailemassa Tyytyväinen asiakas on aina suuri ilo minulle! Kuva tarkastelevat taulun omistajien lemmikit, tuumaavat kanssamme et naulan paikkaa vois vaihtaa.