Omasta kuvasta taulut

Jätätkö kulttuuriperinnön taltioinnin seuraavan polven huoleksi?

Omasta valokuvasta tai tiedostosta aikaa kestävä taulu

Valmistan ja välitän usealla tekniikalla valokuvia. Oma valmistus, kangaalle tehdyt taulut, kapataulut, lasitaulut. (toimitusaika 1-7vrk) Cromalux, Mdf taulut n 1-2 vk). Painotuotteet mm. postikortit, palapelit, flyerit jne (1-3vk). Kaikki tuotteet kotiin kuljetettuna. Nyt korona aikana 30 km säteellä täysi palvelu. Kuvan nouto kotoa(pihalta) mahdollisuus mallistosta valita tuotetyyppi, koko ja kehys. Valmiin taulun toimitus suoraan kotiin, jopa saman päivän aikana. Taulujen koko 150*100cm asti ja siitä pienemmät. Hinnat alk 60 €

 Nyt tutumistarjous kaikki – 15%.

Esimerkkejä tekemistäni tuotteista

Pieni albumikuva

Alkuperäinen kuva n. 5*8 cm. Kuvassa paljon korjattavaa, kuva ollut taitettuna joskus lisäksi kuvaaja on ottanut kuvan hieman vinoon. Reprokuvauksen jälkeen kuvaa paranneltu mm. taitos häivytetty sävyjä oikaistu ym. Jonka jälkeen tehty pigmenttiväreillä valokuva joka on pohjustettu kapalevylle, sitten laminoitu ja kehystetty.

Tämä tuote tutustumistarjous 99 € norm. 149 € voim. 31.5.2021. saakka

Kangastaulu 40*60 cm

Kangaalle  tehty ilmakuva pyhärannan kirkonkylästä, kirkko etualalla. Kankas on kiristetty kiilapuille, jonka jälkeen kehystetty siniraitaisella hopeakehyksellä, ja ripustuslanka laitettu.

Vanha lehtiartikkeli

Vanha lehtijutusta haluttiin kuva muistosi seinälle. Kuvaa käsitelty aika voimakkaasti esim. tekstikohdat korvatu kuvalla. 

Vanha kartta

Yli sata vuotta vanha kartta käsrsinyt paljon ajan saatossa, reprokuvauksen jälkeen tahrat poistettu, värejä palutettu entiselleen ja vioittuneet kohdat korvattu uudella. Kangas pingotettu kiilapuuhun ja vanhan tyylisellä kehyksellä kehystetty ripustuslankoineen ja uusintapvm merkitty. Näin voidaan alkuperäinen kartta pitää hyvissä olosuhteissa ja nauttia vanhan kartan pidosta seinällä, ilman että tarvitsee pelätä alkuperäisen kartan tuhoutumista. Ja myös uusi taulu säilyy myös jopa 400 vuotta. 

Vanha värivalokuva

Jo reilun 10-20 vuoden vanhat värikuvat ovat vähän muuttaneet väriänsä ja negatiivit ovat hukassa. Mutta kuvasta kuvaamalla uusi kuva ja käsittelemällä sitä saadaan aikaa kestävä taulu rakkaasta muistosta, eikä enää tarvitse värien häviämistä pelätä.

Mattapintaiselle kangaalle tehty aikaa ja vettä kestävä taulu 30*40 cm. Jalkapalloilijan alkutaipaleelta. Tämä tehty suoraan digikuvasta ilman uudelleen kuvausta.