Ilmakuvatuotteet

Ilmakuva maisemarullaverhoksi

Nyt upeat ilmakuvamaisemat rullaverhoksi kauniista suomen luonnosta tai mahdollisesti omasta maisemastasi. Arkistossa hyvin edustettuna Satakunta, Itä- ja pohjoislappi, Itä-Suomi ja tietysti Pyhäranta sekä saaristomereltä. Upeat viilennysverhot kajastavat auringon valon tullessa takaa,  niin kuin tabletti olisi ikkunassa. Upea persoonallinen tapa sisustaa. Korkealaatuiset ilmakuvat kestävät tehdä laadun pysyessä hyvänä moneen metriin, Esimerkkiverho on reilu 3 metriä leveä. Katso lisää.

Kankaalle valmistetut ilmakuvataulut

Nk. kangastaulut ovat olleet kaikkein suositumpia ilmakuvatauluja jo 1980-luvun loppupuolelta asti.

Ja on tänäkin päivänä myydyin tuote. Ilmakuviin se sopii erittäin hyvin, koska kangaspohja tekee siitä hyvin luonnollisen näköisen kuvan. 

Kehyksiä on saatavilla joka makuun . Nykyään kangastaulut valmistetaan ammattitulostimilla pigmenttiväreillä, joiden säilyvyys on likipitäen “ikuista”.

Taulut on vedenkestäviä ja kevyesti pyyhittäviä. Vakiokokoina suurin on 150cm*100cm, joissa ei vielä tarkkuus huonone ihmissilmälle havaittavaksi. Pienin koko on 20*30cm. Ja kaikkea siltä väliltä.

Kuvassa vanha koulurakennus kunnostettuna. Koko 100*70cm.

Hirsiseinällä 60*40cm kankaalle valmistettu taulu Pyhärannan kirkonseudusta. Kotimainen mäntykehys väri sini/hopea.

Kankaalle valmistettu taulu takapuolelta. Taulut ovat aina kotimaisissa kiilapuukehyksissä, lisättynä ripustuslangalla, kuvauspäivällä ja kuvan numerolla.

Asiakkaan palaute

“Minulla on yläkerrassa vinttihuone, jonne olen kerännyt tärkeitä muistoja elämän varrelta. Siksi oli luontevaa ripustaa lapsuuden kotiani esittävä ilmavalokuvasta tehty kangastaulu juuri tämän huoneen seinälle. Samaisessa huoneessa on muotokuva mummustani ,joka syntyi ja eli koko elämänsä tässä pihapiirissä. Tilaa pitää nykyään veljeni, jolta sain tietää tällaisesta mahdollisuudesta teettää taulu kotimaisemasta. Taulu on tehty huolella ja luulenpa, että kyseisessä paikassa eläneet sukulaiseni kiinnostuvat taulustani ja haluavat myös samankaltaisen muiston itselleen. “

Cromaluxe ja Cromaluxe mdf taulut

Pyhärannan kirkonseutu 2020 Elokuussa, tehtynä 100cm*70cm kokoon.

Cromaluxe taulut edustavat uusinta valokuva-alan tekniikkaa. Taulut ovat korkeakiiltoisia ja hyvin kuvan terävyyden esiin tuovia.

Myös ulkokäyttöön soveltuvia malleja saatavissa.

Taulut tehdään myös korkealaatusilla pigenttiväreillä, joten säilyvyys on lähes  “ikuista”.

Taulujen koko on 120*80 – 20cm*30cm ja väliltä useita kokoja. Koot koskevat myös cromaluxe mdf tuotteita.

Hirsieinällä erilaisia cromaluxe tauluja.

Cromaluxe tuotteet ovat yrityksissä ja julkisissa tiloissa suosittuja, myös kun ovat kehyksettömiä.

Cromaluxe taulun takapuoli, alumiinipohjalle siirretty kuva. Ripustukset, kuvaus päivämäärä ja kuvan numeron löytyy aina taulujen taakse.

Korkealaatuiset lasinaluset nyt myös cromaluxe tuotteena saatavilla ilmakuvista.

Lasinalusen takapuoli on  korkkia.

Aluset ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.

Turpeelle valmistetut akustiikkataulut

Pintaturpeelle valmistetut akustiikkataulut, edustavat suomalaista egologista uutta innovaatiota.

Taulussa käytetään akryylivärejä. Yhteistyökumppanini on Konto oy .  Nimensä mukaisesti ovat akustiikkaa tarvitsevalle, todella hieno tapa sisustaa hyvinkin suuria tiloja.

Levykoko 240cm*120cm. Mutta kaikkia kokoja on saatavissa. Ilmakuvista tulee hyvin maalauksellisia.

Asiakkaan palaute

Tämä taulu on kooltaan 90cm*60cm Kurjenrahka.. Alla asiakkaan lähettämä analyysi saamastaan taulusta.
“Eihän minun pitänyt mitään ilmakuvaa onnenfarmistamme ostaa. Eihän tämä projektimme vielä ole edes valmis, mitä sitä vielä kuvaamaan. Hetkinen. milloin elämä ja elämän mittaiset projektit oikein valmistuvat? Voisiko kuvan aihe ollakin juuri se elämän keskeneräisyys? “Elä hetkessä”, näinhän meitä opetetaan..
Ostin ilmakuvan, mielestäni siksi juuri hyvän ilmakuvan, että kuvassa on näkyvissä merkittävä osa asuinpaikkani siitä oleellisesta, minulle tärkeistä asioista. Kiitos kuvaajalle osuvasta kuvakulmasta. Kuva on hyvä tallenne hetkestä, rakas muisto joskus eletystä. Valitsin kuvan alustaksi suomalaisen turpeesta valmistetun äänieristyslevyn. Pehmeänä ja hiemen rosoisena pintana se on eduksi kuvassa vallitsevalle rauhalliselle tunnelmalle. Maalauksenomainen kuva muodostaa taustalla olevan hirsiseinän kanssa harmonisen kokonaisuuden.” 

Kapalevylle laminoidut valokuvataulut

Kapalevylle (5mm) valokuvataulun etu on valokuvamaisuus, mutta lasin tuomaa heijastusta ei ole mattalaminoinnista johtuen. 

Muita etuja on kuvan pohjustuksesta johtuen kuvan pysyminen suorana eikä lasin alla olevan kuvan tapaan kupristelua ei tule ajan saatossa. Sekä tietysti edullisempi hinta.

Lisäksi pinta kestää voimakastakin hankausta ja pesua, sekä auringonvaloa. Näin syntyy pitkäikäinen taulu, kuva valmistetaan pigmenttiväreillä, joiden säilyvyys on vertaansa vailla olevaa.

Laminaattitaulun taustapuoli.

Perinteiset lasin alla olevat valokuvataulut

Pigentillä tehdyt valokuvat ovat pitkäikäsiä ja tottua kellastumista yms. ei enää nykyaikana tapahdu.

Kuva on kehykseen asti tai paspatuurilla varustettu taulu makusi mukaan. 

Tämä valmistustapa on edullisin. Kuva koko sopimuksen mukaan pienin 15*20cm + kehystys.

Kuvassa hirsiseinällä erikokoisia malleja ja kehyksiä.

 

Kotimaiset valokuvaseinätapetit

Tapetti isona tauluna kokona on 3,6m*2,4m.

Valokuvatapetit ovat tulleet muotiin sisustuseiniin. Ilmakuvat sopivat niihin kuin nenänpäähän. Kuvien huippulaatu tulee hyvin esiin ja jättää varjoonsa, kenties muun sisustuksen. 

Yhteistyökumppanini on Omatapetti oy. Joka on kotimainen valmistaja, ja näin varmistan kuvieni laadukkaan käytön.

Konttoreiden ja omien kotien sisustuksen lisäksi. Tässä hieno idea vaikka “miesluolaan” lelujen lisäksi. Kuvassa lähikuva kuvan tarkkudesta.

Suuret valokuvat ovat laadukkaita 4 mm alumiinikomposiittilevylle tehtynä. Levykoko 3*1,5m. Ulkokäyttöön lisäksi säänkestävä laminointi, auttaa kuvaa säilymään pitkään. Tuote suunnattu lähinnä yrityksille ja yhdistyksille ja kunnille.

Kaikki tuotteeni ovat kotimaisia ja käsityönä valmistettuja. Täyden palvelun talo! Ilmakuvaus, valmistus, kehystys, toimitus ja verot yhteensä alk 120 €.